Je gekozen sorteeroptie blijft nu bewaard


Als je in de resultatenlijst anders sorteert dan volgens relevantie, dan blijft die sorteeroptie bewaard voor de duur van je sessie, zodat je niet telkens bij elke zoekactie opnieuw moet sorteren

Ben je aangemeld, dan blijft deze sortering bewaard over je sessies heen.